De Duchenne 40

De Duchenne40 

In het weekend van 22 en 23 juni 2024 vindt alweer de 5e editie plaats van De Duchenne40.

Waarom DD40?

Oud worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De helft van de patiënten met Duchenne wordt nu ouder dan 30 jaar. Je 40e verjaardag is nog steeds een bijzondere mijlpaal voor iemand met Duchenne. Wij willen dat iedereen met Duchenne minstens 40 jaar kan worden. En daarom halen we in het weekend van 22/23 juni zoveel mogelijk geld op. Met de opbrengst wordt onderzoek gefinancierd naar betere zorg voor (jong)volwassenen met Duchenne, zodat ze minstens 40 jaar worden mét een goede kwaliteit van leven!

Wat is DD40?

De Duchenne40 is een jaarlijks actieweekend waarbij je je inzet voor Duchenne. Je kunt een eigen actie opzetten door je in te schrijven via deze website. Ga 40km fietsen, 400 meter zwemmen, 2x40 km mountainbiken, 40km wandelen, 40 pannenkoeken bakken, het maakt niet uit wat je inspanning gaat worden! Verzin een leuke actie en haal zoveel mogelijk geld op. Deel je actie op de socials zodat wij hem kunnen delen!

Het is natuurlijk ook mogelijk om je aan te sluiten bij een bestaand evenement zoals bijvoorbeeld The Longest Day Udenhout op 22 juni of de Wandeltocht voor Duchenne op 15 juni.

Sponsorwerving

Ons doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek en hulpmiddelen voor Duchenne. Je krijgt bij inschrijving je eigen fondsenwervende pagina die jij kunt delen binnen je netwerk.

Deelnemers

Teams

Opgehaald