Lever je oude telefoon of cartridge in

Mag ik alsje alsje alsjeblieft je 06, tablet of cartridge voor Duchenne!

Heb jij nog cartridges,  mobiele telefoons en tablets die je niet meer gebruikt? Gooi deze niet weg, maar lever ze in! Cartridges, mobieltjes en tablets zijn geld waard; voor alle bruikbare items ontvangen wij een vergoeding. Dit geld gebruiken wij voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Inzamelen is ook goed voor het milieu. De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecycled en krijgen zo een tweede leven.

Lever vandaag nog je cartridges, mobiele telefoons en tablets in en help zo de kinderen en mannen met Duchenne Spierdystrofie.
Bedrijven (zoals bv fysio’s, scholen, winkelcentra, supermarkten) kunnen een gratis inzamelbox aanvragen. Zodra deze gevuld is met 20 ingezamelde items, wordt deze kosteloos bij het bedrijf afgehaald binnen 2 werkdagen. Vraag vandaag nog een inzamelbox aan via het online aanvraagformulier! Wil je graag een poster van Duchenne op de inzamelbox, vraag deze dan aan via info@duchenne.nl. Ook is het mogelijk dat bedrijven die nu voor een ander goed doel van Eeko inzamelen, dit goede doel omzetten naar Duchenne als dit hun voorkeur heeft. Mail dan naar het Duchenne Parent Project via info@duchenne.nl.

Particulieren kunnen hun cartridges en mobieltjes inleveren bij het dichtstbijzijnde inzamelpunt. Klik hier voor een totaal overzicht van openbare inzamelpunten. Als je jouw cartridges of mobieltjes verpakt in een envelop, plastic tas of -zakje, waarop je duidelijk “Duchenne” vermeldt, dan mag je deze bij ieder openbaar inzamelpunt inleveren. De opbrengst komt dan ten goede aan het Duchenne Parent Project.

Het Duchenne Parent Project werkt m.b.t. het inzamelen van cartridges, mobiele telefoons en tablets samen met Eeko. Sinds kort kun je hier ook terecht voor gecertificeerde dataverwijdering op smartphones en tablets. Heeft jouw bedrijf een partij smartphones en/of tablets waarvan de vertrouwelijke en privacygevoelige data definitief verwijderd dient te worden? Neem dan contact met op met Eeko en geef Duchenne op als goed doel zodat er 5 euro per toestel naar Duchenne onderzoek gaat: 0570 85 85 85 of via info@eeko.nl.

Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl.

Actievoerders

Teams

Opgehaald

Contact

Duchenne Parent Project
Landjuweel 34
3905 PG Veenendaal

info@duchenne.nl

020-6275062

Actievoerders

Teams

Opgehaald

Duchenne Parent Project
Landjuweel 34
3905 PG Veenendaal

info@duchenne.nl

020-6275062

Actievoerders

Teams

Opgehaald

Duchenne Parent Project
Landjuweel 34
3905 PG Veenendaal

info@duchenne.nl

020-6275062