Wall of fame

Robin Holsappel ontwerpt eigen miniatuur truck

Robin Holsappel is truckfotograaf, 29 jaar en heeft Duchenne. Zijn droom is een eigen Tekno miniatuurmodel! Vandaag komt zijn droom uit en kun je deze miniatuur truck bij Tekno bestellen.

Tante Didi Warmtekussens

Dewi Koomen heeft een 4 jarig zoontje met Duchenne en daarom naait ze warmtekussens voor Duchenne. Voor elk verkocht kussen, gaat er €5 naar Duchenne Parent Project.

Duurzaam, biologisch wijnpakket voor Duchenne

Terramia en Vinivo slaan de handen ineen voor iedereen met Duchenne.Wijnen van Vinivo en Italiaanse delicatessen van Terramia.nl vormen samen een 100% duurzaam en biologisch pakket.

Herinneringen van een huisarts in een dorp aan de rivier

Arie Knuistingh Neven heeft een 2e boek geschreven over zijn praktijk als huisarts, waarvan opbrengst weer naar DPP gaat, omdat zijn kleinzoon Teun deze spierziekte heeft. Inmiddels zijn er al 700...

Donatie t.g.v. afscheid huisarts Bosma

Huisarts Bosma heeft de opbrengst van zijn afscheid gedoneerd aan het Duchenne Parent Project en Prinses Beatrix Spierfonds, omdat hij 2 7 jarige patiëntjes heeft met een ernstige spierziekte.

VV De Meern, Zaterdag 3: Rugnummerveiling Duchenne

VV De Meern Zaterdag 3 veilt rugnummers voor Duchenne. Na jaren in prachtige feloranje shirts te hebben gespeeld werd het tijd voor nieuwe shirts.

Inpakactie Hema Alkmaar voor Sint en Kerst

Bij de Hema in Alkmaar is er dit jaar weer volop ingepakt voor Sint en Kerst. Totale opbrengst 2325 euro voor Duchenne met inpakken van cadeautjes en collecteren.

Oliebollenactie

Jan Reijm heeft voor zijn buurjongetje Teun die Duchenne heeft 2 dagen lang 850 oliebollen gebakken en daarmee 460 euro opgehaald voor Duchenne Parent Project!!!

Kerstmarkt voor Duchenne

OJBS de Triolier in Reuver hebben dit jaar de opbrengst van hun kerstmarkt gedoneerd aan het DPP. De opbrengst kerstmarkt 2019 is 2245 euro en is overhandigd aan Marc Jacobs!

8e collecte in Lichtenvoorde record opbrengst!

Dankzij de geweldige inzet van de power moeders van Stein en Tim, Anke Groters Nijrolder en Wencke Koops, en hun vele collectanten hebben ze met de 8e jaarlijkse collecte 7849,89 euro opgehaald!

Fabian beklimt de Kilimanjaro voor zijn neefje Sam

Fabian heeft in oktober jl. de Kilimanjaro beklommen en met deze bijna 6000 m hoge klim 2053,95 euro opgehaald!

100 km Ringvaart roeien voor Duchenne

Op 22 mei hebben de 4 studenten van jaarclub Formule: Daniel, Erwin, Nico en Seger, 100 km geroeid voor Duchenne! Naast deze topprestatie hebben ze ook een fantastische opbrengst opgehaald.

Fantastische opbrengst voor Duchenne bij opening nieuwe pand Luijten verwarming

Op 4 oktober is tijdens de opening van het nieuwe pand van Luijten Verwarming BV de tussenstand bekend gemaakt aan donaties voor Duchenne.

1e lustrum Dansen voor Duchenne in Vlissingen

Op zondag 4 november werd voor de 5e keer het Dansen voor Duchenne georganiseerd door Leida Wallaart in het Arsenaal Theater in Vlissingen.

Actievoerders

Teams

Opgehaald

Contact

Duchenne Parent Project
Landjuweel 34
3905 PG Veenendaal

info@duchenne.nl

020-6275062

Actievoerders

Teams

Opgehaald

Duchenne Parent Project
Landjuweel 34
3905 PG Veenendaal

info@duchenne.nl

020-6275062

Actievoerders

Teams

Opgehaald

Duchenne Parent Project
Landjuweel 34
3905 PG Veenendaal

info@duchenne.nl

020-6275062